از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آنها از ویتامینهای گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.
خواص عناب برای سرماخوردگی را هم نباید نادیده گرفت. خوردن میزان مشخصی از آن – چه به صورت خام چه به صورت دمنوش و جوشیده- روزهای ناخوشی شما را کوتاهتر میکند.
در بخش های قبلی به خاصیت عناب اشاره کردیم که نشان میداد عناب برای تمام ارگانهای بدن اهمیت دارد. همانطور که میدانید هیچ ماده غذایی کاملا بدون عوارض نیست و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد ایجاد مشکل نماید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
مصرف دمنوش عناب میتواند منجر به یک خواب آرام و عمیق شود.
عناب حتی در جلوگیری از پوکی استخوان، استحکام استخوانها و آرتروز نیز تاثیر دارد.
عصارههای کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوههای عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلیساکارید پکتین و هِمیسلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شدهاند.)
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
خواص عناب تازه برای کبد چرب از طریق مصرف صحیح آن چندین برابر میشود. به همین دلیل در ادامه قصد داریم در خصوص روشهای مختلف استفاده از خواص عناب برای درمان کبد چرب صحبت کنیم.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
پس میتوانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعدههای بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکملهای حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.
اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید پیشنهاد میکنیم مقاله ماساژ لاغری را مطالعه کنید.
عناب دارای خواص بینظیری است که میتواند به شما کمک بسیاری کند و مشکلات زیادی را رفع نماید، بنابراین خوردن این میوه به جز در مواردی که ایجاد تداخل میکند، میتواند بسیار مفید و سازنده باشد و نباید از آن غافل خواص عناب خشک در بارداری شد.
وقتی درباره خواص عناب خشک شده برای کودکان از متخصصین سوال میشود به تاثیر آن در بهبود و تقویت بافت استخوانی اشاره میشود، زیرا عناب سرشار از کلسیم و فسفر است.